Tuesday, January 19, 2010

BIRTHDAY ZIRA


Pada 13 Jan yang lalu kami telah menyambut B'day Zira yang ke 18 tahun. Happy 18th birthday kakak. Teringat 19 tahun yang lalu....

Cake kegemarannya Cheese Choc

Makan diluar untuk sambut birthday bersama keluarga



Tiga dara pingitan....Nape tu Wani, ngantuk ke?




video

RESULT PMR

Go go Chai yuk...! 8As


video


On the 23rd Dec result PMR keluarr. Walaupun dah lama tapi ari ni baru sempat nak posting.


Congratulation B for getting straight A s......

Tuesday, January 5, 2010

PERGI CHINA



Selepas paper EA habis, on the 8th saya dan husband pergi ke China untuk mencari barang. Flight kami sampai pukul 10.15 pagi. Sampai hotel, kami contact kenalan disana.




Hubby bergambar bersama Chef Abd Rahman from kedah di Indian Chef Restaurant. (halal food)







Pasar Malam di Beijing Lu.


Nak pergi shopping la ni.....antara wordings yang biasa didengar masa shopping,.."One one No! Many many can! I give u wholesaler price.." (Ye ke ni??? macam mahal je..) Di belakang tu ialah hotel yang kami menginap. Atas bukit tu..























Selepas paper EA habis, on the 8th saya dan husband pergi ke China untuk mencari barang. Flight kami sampai pukul 10.15 pagi. Sampai hotel, kami contact kenalan disana.
 
Luv,